HTC10

Ny HTC-telefon afsløret før tid

HTC er snart klar med en ny topmodel i deres smartphonelinje. Det nye vidunder, der får navnet HTC 10, afsløres tirsdag, men allerede nu er alle specifikationerne sluppet ud i pressen.

Rygterne har længe svirret om, hvilke opgraderinger og funktioner HTC’s nye telefon vil få, men den seneste afsløring fra det hollandske internetmagasin gsmhelpdesk.nl kommer angiveligt fra en pålidelig kilde.

De afslørede specifikationer adskiller sig da heller ikke fra de specifikationer, der tidligere har været rygter om: HTC 10 får en stor og ultra skarp skærm på 5,2 tommer og med en opløsning på 2560 x 1440 pixels.

Til at håndtere den krævende skærm og andre hårde opgaver, har HTC udstyret telefonen med en lynhurtig Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM og et stort batteri på 3000 mAh, der lades op via et USB Type-C-stik.

Du vil kunne tage knivskarpe billeder med et 12 megapixels kamera på telefonens bagside, og foretage videoopkald eller tage selvportrætter med det frontvendte kamera på fem megapixels. Billeder og video kan gemmes i telefonens indbyggede hukommelse på 32 GB eller på et microSD-kort, som også kan sættes i telefonen.

Desuden får HTC 10 en fingeraftrykslæser og styresystemet er Android 6, Marshmallow, med den seneste version af HTC’s brugerflade, HTC Sense 8.0, lagt oven på.

Om specifikationerne gælder for den amerikanske eller den europæiske version, eller om der kommer versioner med fx mere indbygget lagerplads, ved vi først når HTC i morgen kl 14 afholder deres ”Power of 10”-arrangement.

Måske er du interesseret i ...