XperiaZ+

Ny action-mobil fra Sony

I dag lancerer Sony deres nye supersmartphone. Den hedder Xperia Z3+ og kan forudbestilles nu.

Sonys nye topmodel, Xperia Z3+ kan forudbestilles hos flere forhandlere fra i dag, men vil først være i butikkerne 26. juli. Telefonen er på flere punkter en opgradering i forhold til den tidligere topmodel, Xperia Z3, og har en vejledende udsalgspris på 5.499 kroner.

Med den nye topmodel har Sony særligt fokus på brugere med en aktiv livsstil. Ligesom forgængeren er den vand- og støvtæt, og hvis du forudbestiller telefonen, får du tilmed et gratis action-kamera med, så du kan optage dine fysiske udfoldelser.

Xperia Z3+ er en anelse tyndere og lettere end Xperia Z3, men højden og længden er identisk, ligesom skærmen er den samme som på den tidligere model. Desuden har telefonen en Snapdragon 810-processor, 3 GB ram og 32 GB intern hukommelse, der kan udvides med microSD-kort på op til 128 GB.

Telefonen har et 20,7 megapixels kamera på bagsiden og et 5 megapixels kamera på forsiden til selvportrætter og videosamtaler. Sony har også tilføjet en ”Best Food”-kameraindstilling, der er specielt velegnet til at tage billeder af mad.

Måske er du interesseret i ...