Qualcomm Snapdragon 845
© Qualcomm

Nu bliver telefonerne ENDNU hurtigere med Snapdragon 845

Firmaet Qualcomm er på vej med en ny version af sine hurtigste chips til mobiltelefoner, nemlig processoren Snapdragon 845. Processsoren løber fra alt og alle i nye tests.

Qualcomm er firmaet bag de ekstremt populære Snapdragon-processorer, som man kan finde i de fleste dyre Android-telefoner.

Virksomhedens Snapdragon 835 var processoren, der gav saft og kraft til nogle af de hurtigste telefoner i 2017, og nu er efterfølgeren klar.

Snapdragon 845 bliver Qualcomms hidtil hurtigste Snapdragon-processor, og de første målinger fra amerikanske teknik-medier viser, at Snapdragon 845 giver alle konkurrenter baghjul. Faktisk er den omkring 30 procent hurtigere end forgængeren, 835. Hvis du har prøvet nogle af 2017's topmodeller fx OnePlus 5, så ved du, hvad du kan vente dig i 2018.

Mange funktioner i samme chip

Snapdragon er en såkaldt system on a chip (SoC). Det betyder, at mange funktioner er samlet i den samme chip. I Snapdragon 845 betyder det blandt andet, at også det indbyggede modem til internetadgang bliver hurtigere end hidtil.

Vi ved ikke, hvornår de første telefoner med den nye superchip lander i butikkerne, men vi ved til gengæld, at vi glæder os til at køre dem gennem vores testlaboratorium.

Du kan læse mere om processoren her

> Læs alt om Android-telefoner her

Lige nu kan du sikre dig strøm på din smartphone med to numre af Komputer for alle samt en powerbank i lækkert design leveret til døren for kun 59,50 kroner - du sparer 407 kroner. Læs mere her.

Måske er du interesseret i ...