AndroidNougat

Kæmpe Android-opdatering på vej

Endelig! Her er fire af de fedeste nyskabelser i Android Nougat.

Google har næsten den nyeste version af sit Android-styresystem klar. Vi bringer her fire af de nye tiltag, som du kan se frem til.

Bedre batterilevetid En af de vigtigste nyheder er funktionen Doze, som sørger for, at telefonen går så meget i dvale som overhovedet muligt, så snart skærmen slukkes. I tidligere versioner skulle telefonen ligge helt stille for at nedsætte batteriforbruget, men nu kan du altså spare strøm, selvom telefonen er med på farten i din lomme eller taske.

Brug to apps samtidig Nougat-opdateringen lader dig have to apps kørende på skærmen samtidig. Enten side om side eller oven i hinanden. Det giver for eksempel mulighed for at se videoer og sende beskeder uden at afbryde en af delene.

Nattelys iPhone-brugere har i nogle måneder haft glæde af nattelys-funktionen, som dæmper skærmens lys til et mere behageligt skær i de sene timer. En lignende funktion er nu officielt tilgængelig på Android, og det er en glimrende ting, da dæmpet skærmlys giver hjernen bedre mulighed for at falde til ro ved sengetid.

Bedre grafisk ydelse App-udviklere fik for nylig adgang til Vulkan, der er et værktøj, der tillader langt mere effektiv grafisk ydelse på computere og telefoner. Android-brugere kan derfor se frem til flottere spil og programmer end nogensinde.

Der er ingen faste datoer for, hvornår opdateringen udkommer til bestemte telefoner. Men alt tyder på, at vi kan forvente at se den rulle ud i løbet af august.

Android Nougat bekæmper ransomware Læs flere Android-nyheder

Måske er du interesseret i ...