CES 2016 Huawei Mate 8

Huaweis KÆMPE flagskib

CES 2016: Vi har fået fingrene i Huaweis nye luksusmobil, og her er der masser af gode nyheder!

7. januar 2016

Med en skærm på hele seks tommer, kunne man godt få tanken, at Mate 8 var alt for stor og klodset til at håndtere i hverdagen. Men det synes vi bestemt ikke efter at have prøvet den. Javist har den et stort skærmareal, men vægten er tilpas lav til at den føles nem at betjene, også med en enkelt hånd. Skærmkvaliteten er knivskarp med en opløsning på 1920 x 1080 pixels (Full HD), og vores lille video her på siden yder den bestemt ikke retfærdighed.

Det andet store plus er batteritiden. Huawei Mate 8 er nemlig forsynet med et batteri med en kapacitet på 4000 mAh, som de lover, kan holde den store telefon kørende i to dage på en enkelt opladning. Derudover har Mate 8 en smart lynopladningsfunktion, som kan lade batteriet op til en dags brug på blot 30 minutter.

Mate 8 er naturligvis også udstyret med to kameraer, hovedkameraet på 16 megapixels, som er udviklet af Sony og et frontkamera til selvportrætter på 8 megapixels. Huaweis nye smartphone sættes til salg i marts og kommer til at koste 4.599 kroner.

Måske er du interesseret i ...