HuaweiP9

Billeder af ny Huawei-telefon lækket

Kinesiske Huawei er i fuld gang med at teste deres nye telefon, Huawei P9. Her er de første, uofficielle billeder.

2. marts 2016

Selvom årets største mobilmesse i Barcelona netop er overstået, var det ikke alle fabrikanter, der afslørede deres næste smartphones. Således er de første billeder af Huaweis næste topmodel, P9, lige dukket op på nettet.

Personen, der har taget de afslørende billeder, fortæller internetmagasinet venturebeat.com, at telefonen har en skærm på 5,2 tommer og fuld HD-opløsning.

På billederne kan man også se, at Huawei P9 har hele to kameraer på bagsiden. Efter sigende skulle kameraerne være på 12 megapixels, så du er garanteret knivskarpe billeder. På bagsiden af telefonen finder du også en fingeraftrykslæser.

Ifølge venturebeat.coms kilde har Huawei P9 imponerende specifikationer, som fx 3GB RAM, Huaweis egen Kirin 950-processor og et batteri på – hold fast – 3900 mAh.

Telefonen er naturligvis udstyret med den seneste version af styresystemet Android, 6.0.1 Marshmallow, så du er sikret en lynhurtig brugeroplevelse. Desuden får du opladning og dataoverførsel via det nye USB Type-C-stik.

Billederne er helt uofficielle, og du kan derfor risikere, at den færdige model ikke ser ud helt som på billederne, men de giver et godt indtryk. Vil du se den nye telefon, kan du SE BILLEDERNE HER

Måske er du interesseret i ...