androidkitkat

Android runder skarpt hjørne

Over én milliard tablets og smartphones bruger i dag Android, og Google fejrer milepælen med en ny udgave af verdens mest udbredte mobile styresystem

6. september 2013

Salget af smartphones og tablets med Android eksploderer i disse dage. På bare tre måneder er over 100 millioner enheder med Googles styresystem blevet aktiveret, og det bringer det samlede antal op på over én milliard.

Den store efterspørgsel kommer bag på Google, der selv forventede, at de ville nå den ene milliard Android-enheder i slutningen af året. I forbindelse med Googles offentliggørelse af det omfattende antal brugere præsenterede de også deres nyeste opdatering til Android.

Som de foregående udgaver får version 4.4 også et navn, der klinger hos brugere med søde tænder. Android-brugerne kan dermed godt forberede sig på at tage afsked med Key Lime Pie og goddag til den nye KitKat-version.

Det er endnu uvist præcist, hvornår KitKat bliver sendt på gaden, men følger Google sit hidtidige mønster for udgivelser, så kan Android-brugerne opdatere deres styresystem i oktober.

Måske er du interesseret i ...