Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

© Samsung

Her er den bedste smartphone lige nu

Hvad er de bedste smartphones lige nu? Komputer for alles Testredaktør giver dig svaret.

16. marts 2017 af Morten Skeldal Østergaard

Toptelefoner er hundedyre, men så får du altså også den ypperste teknologi, der kan købes for penge. Her er tre af de bedste smartphones lige nu - en iPhone og to stk. Android med det hele.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge
© Samsung

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsungs toptelefon S7 Edge har en af de bedste skærme overhovedet. Kontrasten er fremragende. Skærmen buer rundt om kanten på begge sider af telefonen, og ved at stryge op fra siden med fingeren kan du skyde genvej til mange funktioner. Prisen får sandsynligvis også et ordentligt nøk nedad, når Galaxy S8 bliver introduceret i slutningen af marts 2017.

Læs testen af Samsung Galaxy S7 Edge i Testzonen

iPhone 7

Apple iPhone 7
© Apple

Apple iPhone 7

Siden den første model blev lanceret for næsten 10 år siden, har Apples iPhone været blandt de allerbedste smartphones. Den seneste udgave er forbedret over hele linjen: Der er bedre kamera, fremragende og lysstærk skærm, god batteritid samt en enestående præcis vibrationsfeedback.

Læs testen af Apple iPhone 7 i Testzonen

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ
© Sony

Sony Xperia XZ

Xperia XZ er Sonys nye flagskibstelefon på et tætpakket smartphone-marked, og den er absolut ikke til at spøge med, når det kommer til motorkraft og design. XZ har en flot, skarp skærm på 5,2 tommer og en kraftig processor, der tilsammen resulterer i en behagelig og hurtig brugeroplevelse.

Læs testen af Sony Xperia XZ i Testzonen

Hvis du tegner abonnement på Komputer for alle nu, får du adgang til de seneste 5 magasiner via Wype.

Måske er du interesseret i ...