Mwc_Acer-Liquid-Zest

Acer Liquid Zest er en billig mobil til simple behov

Acer Liquid Zest er en smartphone, som opfylder de væsentligste behov, og som oven i købet er billig.

26. februar 2016

Store, kraftfulde smartphones til over 5.000 kroner stjæler ofte rampelyset. Heldigvis kommer der også nye langt billigere modeller, som ikke har brug for banebrydende ydelse og funktioner.

Acer har netop præsenteret Liquid Zest, der vil kunne dække dit mobile behov, hvis du blot vil tjekke email, besøge hjemmesider, være på sociale medier og se videoklip, foruden at ringe og sende sms’er. Telefonen kommer i to udgaver til henholdsvis 3G og 4G mobilt nertværk.

De er udstyret med forskellige chipset, men er derudover ens. 4G-versionen har lidt flere hestekræfter med en firekernet processor på 1 GHz, og den kan afspille lyd i højere kvalitet.

Skærmen er på 5 tommer, så for mange vil Liquid Zest ligge bedre i hånden end de helt store smartphones. Skærmopløsningen er på beskedne 720p, og hovedkameraet er på 8 megapixels.

Der er 1,5 GB hukommelse og 32 GB til at gemme fotos, videoklip, apps og meget andet. Hvis det ikke er nok, kan du udvide lagerpladsen med et microSDkort.

Acer Liquid Zest 4G kommer til salg i butikkerne til cirka 1.200 kroner. 3Gudgaven bliver omkring 300 kroner billigere. De nye smartphones blev præsenteret på verdens største mobilmesse, MWC 2016, der fandt sted fra den 22. til 25. februar.

Måske er du interesseret i ...