acermobil

Acer angriber mobilmarkedet

Den taiwanske hardwareproducent satser uventet på mobilmarkedet med ny designertelefon.

14. februar 2012

De fleste kender Acer som producent af it-udstyr i discount enden af spektret, hvilket plejer at være mere funktionelt end smukt. Men Acers kommende telefon har allerede inden den officielle præsentation modtaget den prestigefyldte tyske designpris IF Design Awards i kategorien for bedste produktdesign.

Det er ikke så meget vi ved om telefonen med sikkerhed endnu, men den kommer efter sigende til at køre det nyeste Android-styresystem. Og den skulle få navnet Acer Cloud Mobile, som henviser til Acers egen synkroniseringsservice AcerCloud, som er designet til at gøre synkroniseringen af filer imellem forskellige platforme nemmere. Acer-mobilen vil desuden fylde lidt mere i lommen end den største konkurrent Apples iPhone 4S, men skærmen overgår også æble-mobilen med hele 0,8 tomme, hvilket gør skærmen godt en fjerdedel større end på en iPhone 4S.

Telefonen står foreløbig til at komme på markedet inden tredje kvartal af 2012. Og det lader til, at Acer tager sig god tid til at finpudse deres debut på smartphone-markedet, og designprisen er bestemt en god start.

Hvad vi ved om Acer Cloud Mobile: Skærm: 4.3 tommer Styresystem: Android 4.0 tykkelse: 9.9 mm tyk

Måske er du interesseret i ...