Surface Pro 3

Vink farvel til din bærbare pc

Microsoft har netop offentliggjort deres nyeste tablet, Surface Pro 3, som skal fungere som en komplet erstatning for din bærbare computer.

På et pressemøde i New York offentliggjorde Microsoft deres seneste bud på en tablet-pc, der skal erstatte din bærbare. Den nye model har fået navnet Surface Pro 3 og er efterfølgeren til Surface Pro 2. I modsætning til andre tablets, leveres Surface Pro 3 med Windows 8.1 , så du kan bruge alle de programmer, som du normalt bruger på din bærbare. Der medfølger også et cover, der fungerer som tastatur, så det er nemmere at skrive på tabletten.

Der hvor Surface Pro 3 er mest overbevisende er størrelsen og vægten. Tabletten vejer kun 800 gram og tykkelsen er under en centimeter, 4 mm tyndere end forgængeren. Skærmen er på 12 tommer, berøringsfølsom og har en opløsning på 2160 x 1440 pixel. Bagpå tabletten, er støttefoden forbedret, så du nu kan indstille den til flere positioner.

Den elektroniske kuglepen, Surface Pen er også forbedret. Pennen er nu tungere og udført i aluminium i stedet for plastik, så den føles som en rigtig kuglepen. Foran og bagpå tabletten sidder to kameraer på 5 megapixel, der kan filme i 1080 HD. Tabletten har en USB port, en microSD kortlæser og en Mini DisplayPort.

Surface Pro 3 bliver tilgængelig i Danmark til august. Tabletten kommer i 5 versioner med større hukommelse og kraftigere processorer. De forventede priser bliver 6.199 kroner for den billigste model med Intel I3 processor og 64 GB hukommelse, og 15.149 kroner for den dyreste med I7 processor og 512 GB hukommelse.

Måske er du interesseret i ...