SurfacePro3

Microsoft tilbagekalder Surface-kabel

Kablet til ældre modeller af Microsofts Surface Pro-tablet tilbagekaldes på grund af brandfare.

20. januar 2016

Er du en af de mange, der har købt Microsofts Surface Pro-tablet, så skal du muligvis bestille et nyt kabel. Det gamle kan nemlig være brandfarligt!

Internetsiden Channelnomics.eu har erfaret, at Microsoft på fredag vil udsende en officiel tilbagekaldelse af kablerne fra Surface Pro, Surface Pro 2 og Surface Pro 3. Tilbagekaldelsen gælder kun for enheder, der er købt før 15. juli 2015.

Brandfaren opstår, hvis kablet er blevet rullet meget stramt op, bøjet eller klemt over længere perioder, og Microsoft understreger, at de kun har modtaget ganske få anmeldelser fra kunder, der har haft problemer med kablet.

Microsoft vil snart uddybe, hvordan Surface Pro-ejere kan bestille et gratis erstatningskabel – sandsynligvis i forbindelse med den officielle tilbagekaldelse.

Helt præcist hvor mange kabler, der skal udskiftes, er usikkert, men der er tale om mange millioner. Ifølge Microsoft selv solgte de i 2012 cirka 500.000 Surface-tablets om måneden. Ifølge markedsanalysefirmaet Canalys blev der solgt cirka to millioner Surface-tablets i fjerde kvartal af 2014.

Måske er du interesseret i ...