Surface Pro 4

Microsoft præsenterer nye Windows-tablets

Glem alt om iPad og Android! Microsoft har netop lanceret Surface Pro 4, og Surface Book, som kan køre dine helt almindelige Windows-programmer.

7. oktober 2015

Når det gælder tablets med Windows som styresystem, så er Microsofts egen såkaldte Surface det ypperste, man kan finde på markedet. Derfor er det også under stor opmærksomhed, at Microsoft præsenterer den nyeste udgave – Microsoft Surface Pro 4.

Surface Pro 4 er en solid opdatering, der ganske vist ligner forgængeren ved første øjekast, men rent faktisk både er tyndere, lettere og mere kraftfuld. Den nye Surface leveres med de nyeste Skylake-processorer, som både er strømbesparende og hurtige, og fås med op til 16 GB Ram og 1 TB lagerplads.

Microsoft har tilmed formået at klemme en 12,3 tommer skærm ind i Surface Pro 4, selvom højde og bredde er de samme som på forgængeren Surface Pro 3, der havde en skærm på 12,0 tommer. Desuden har Microsoft forbedret både tastaturet og stylus-pennen, der kan købes til din Surface.

Microsoft præsenterede også en 2-i-1-computer, Surface Book, der både fungerer som tablet og bærbar computer. Surface Book har en 13, 5 tommer skærm og et tastatur med indbygget grafikkort. Hvornår Surface Book kommer til Danmark vides endnu ikke.

Surface Pro 4 derimod sættes til salg i Danmark d. 19. november og vil koste 7.699 kroner for den billigste version med en Intel Core M processor, 4 GB RAM og 128 GB SSD.

Måske er du interesseret i ...