Test_tavle_komdk_182011

Hold din computer i hånden

En tablet er let og mobil – og så er den klar til brug, så snart du trykker på tændknappen. Vi tester seks af slagsen.

5. april 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om tablets.

Glem alt om store og klodsede bærbare! Hvis du bare vil en tur på internettet, tjekke din e-mail eller se en film, er en tablet perfekt til formålet. Vi har testet seks af de bedste lige nu.

En tablet er parat med det samme. Bare tryk en enkelt gang på tændknappen, og et splitsekund senere er den klar til brug. Du kan sidde med den i sofaen, tage den med ud på badeværelset eller bruge den til at læse dagens avis på inde i sengen. Her slipper du for lange ledninger og tastatur og mus, for en tablets indbyggede batteri kan holde den kørende i timevis, og da den betjenes direkte på skærmen med en pegefinger, fylder den stort set ingenting, kun skærmens omfang.

Alle testens tablets minder betjeningsmæssigt om hinanden. De største forskelle ligger i de funktioner, som tavlerne er udstyret med. Nogle af testens tablets leveres med mange tilslutningsmuligheder, mens andre er mere primitive. Den helt store overraskelse var batteritiden. Testens bedste batteri holdt således til over otte timers filmvisning på en enkelt opladning – så du kan altså roligt tage en tablet med på en lang flyvetur!

Måske er du interesseret i ...