Lenovo Tab 3

Familievenlig tablet til børn

Har du styr på, hvor lang tid familiens yngste bruger din tablet? Børnevenlige funktioner til de voksne kan gøre det nemmere at kontrollere.

24. februar 2016

Lenovos tablet Tab3 8 kan hjælpe dig med at begrænse forbruget af film, spil og internet. Udstyret med nyeste version af Android kan du have flere brugerkonti, præcis som i Windows på pc’en, og oprette en konto som en såkaldt ”Kid’s Mode”.

Her kan forældre indstille, hvilke apps og funktioner, barnet har adgang til, og hvilke typer hjemmesider, der ikke må vises. Du kan også styre, hvor lang tid, tabletten må bruges dagligt og fx angive bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Så bliver der tid til at komme ud i den friske luft eller gøre lektierne færdige.

Skærmens størrelse er 8 tommer med en opløsning på 1200 x 800 pixels, og du kan nemt justere lyset til forskellige formål. Der findes blandt andet en tilstand, der gør det mere behageligt at læse e-bøger og du kan vælge et børnevenligt lys, der reducerer det blå lys, som kan forstyrre søvnen, hvis tabletten bruges op til sengetid.

Tabletten er bygget til at overleve en mindre blid behandling og tager ikke skade, hvis ungerne vælter et glas mælk ud over skærmen.

Lenovo Tab3 8, og den lidt mindre model Tab3 7 kommer i handelen til juni, førstnævnte til en pris på omkring 1.000 kroner.

> Læs tablet test her, så du kan finde den bedste tablet

Måske er du interesseret i ...