Forbandelser_komdk_122010

Undgå internettets trusler

Internettet er en fantastisk opfindelse og et spændende tidsfordriv. Læs med her og se, hvordan du styrer uden om de værste oplevelser på nettet.

2. juni 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du undgår internettets trusler.

Internettet er overalt. Vi læser nyheder, køber ind, finder kærester og skriver breve. Vi får styr på økonomien, tjekker vores sundhed, opsporer gamle skolekammerater og meget mere. Vi er mere eller mindre på nettet hele tiden. I løbet af de to årtier, det verdensomspændende netværk har eksisteret, har det påvirket og ændret vores dagligdag fundamentalt. I dag er det faktisk svært at forestille sig et liv uden internet, som mange af os faktisk bruger langt mere tid på end tv, radio, aviser og blade. Internettet kan dog også på en dårlig dag drive dig til vanvid med drilske og irriterende småproblemer og spilde en stor del af din tid eller i værste fald udgøre en trussel mod dit privatliv og din bankkonto, hvis du er uagtsom.

Så galt går det dog de færreste, men som grundregel bør du altid have din sunde fornuft med, når du går på nettet. I denne artikel kan du blandt andet se, hvordan du holder din pc beskyttet mod internettets trusler og reparerer en internetbrowser, der hyppigt fryser fast. Og hvordan du forhindrer langsomme surfhastigheder på hjemmesider samt slipper af med en række irriterende oplevelser på nettet.

Måske er du interesseret i ...