Backup_komdk_072012

Stensikker backup

Med et synkroniseringsprogram sikrer du dine filer bedst muligt.

30. april 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du sikrer dine filer bedst muligt.

Bliver du svedig i håndfladerne ved tanken om at miste dine dyrebare filer? Så giver vi dig superløsningen her: Programmet Allway Sync kopierer automatisk dine filer i sikkerhed til fx en ekstern harddisk, blot et minut efter at de er oprettet eller ændret.

Videooptagelser af børnenes første usikre skridt. Billeder af brudeparret, der bliver overdænget med ris. Alle de 637 musik cd’er, du brugte otte lange uger på at lægge ind på harddisken. Ansøgninger, opgaver, rapporter, kvitteringer og elektroniske breve fra de sidste 10 år. Ja, vi kunne blive ved med at opremse filer, som du virkelig ville savne, hvis uheldet skulle være ude – men du kan tage det ganske roligt. Vi giver dig det effektive program, Allway Sync og viser, hvordan du kommer i gang med at sikkerhedskopiere dine uerstattelige filer.

Denne artikel handler om backup, men ikke backup i traditionel forstand. Allway Sync er nemlig et såkaldt synkroniseringsprogram, som nemt og hurtigt kan indstilles til at kopiere dine filer i sikkerhed, i stort set samme øjeblik du opretter dem eller ændrer på dem – på den måde har du altid dugfriske sikkerhedskopier af alle dine private filer lige ved hånden.

> Du kan hente programmet her

Måske er du interesseret i ...