BullGuard

BullGuard sikrer ”tingenes internet”

Nu kan du nemt og hurtigt se, om en eller flere af dine netværksenheder er usikre: BullGuard har lavet en gratis ”Internet of Things”-scanner.

7. juni 2016

De fleste af dine elektroniske dimser er i dag forbundet til hinanden via dit lokale netværk – meget simpelt er det det, man kalder ”tingenes internet”. Det er praktisk, men kan også være en sikkerhedstrussel.

Kriminelle kan nemlig få adgang til hele dit netværk via en hvilken som helst af dine enheder – hvis fx dit trådløse overvågningskamera ikke er sikret med kodeord, så kan slynglen få adgang til din telefon eller din computer, selvom de er sikret med kodeord.

Scan for svage led

Derfor har BullGuard netop lanceret en scanner, der gratis undersøger dit netværk og finder de svagheder, der måtte være. Finder scanningen en enhed, hvor sikkerheden kan forbedres, giver scanneren dig samtidig råd om, hvad du kan stille op.

Har du flere enheder, der er forbundet trådløst, kan det altså være en god idé at prøve BullGuards nye scanner. Det er helt gratis og du skal ikke downloade noget som helst. Scan dit netværk HER.

Måske er du interesseret i ...