9 mobilsikkerhed komdk 062016

Stor Guide: Sådan gør du din mobil mere sikker!

Vil du undgå at din telefon bliver stjålet eller hacket, så har vi sammensat en guide, der i hvert fald gør det sværere for skumle typer at få fingrene i dine vigtige data.

18. april 2016

Smartphones er blevet en af vores vigtigste ejendele – helt oppe på side med tegnebogen. Telefonen indeholder både dine kontakter, billeder, e-mails og med mobile betalingsløsningers indmarch lagrer du nu også dine bankoplysninger på mobilen.

Det er praktisk og nemt at have det hele ved hånden, men i takt med at flere følsomme oplysninger opbevares på telefon, bliver den også et mere attraktivt mål for tyve i diverse afskygninger. Derfor er det uhyre vigtigt at sørge for, at sikkerheden er i top på din smartphone.

Når vi taler sikkerhed på smartphones, drejer det sig i virkeligheden om to forskellige ting:

For det første skal du: sikre dig imod digitale tyve, der ved hjælp af malware og andre ufine metoder vil opsnappe dine data.

For det andet skal du: sikre dig for det tilfælde, at din telefon bliver stjålet, og en tyv kan få fri adgang til at misbruge den og dine apps ved simpelthen at åbne telefonen og bruge den.

Begge scenarier er helt sandsynlige og sker tusindvis af gange hver dag, men du kan heldigvis gøre dit til, at det ikke er dine vigtige data, tyvene får fingrene i næste gang.

Hvis du følger vores guide, er du et godt stykke på vej.

> Læs meget mere om smartphonesikkerhed her

Måske er du interesseret i ...