KOM_DK_171130-NR12_C_Slip_for_skidtet_Web

Sig nej til dårlige programmer

Når du installerer et godt program, der skal du ofte fjerne en mase flueben for at undgå, at du får dårlige programmer med i købet. Med Unchecky fjernes fluebenene automatisk, så du ikke går galt i byen.

11. august 2014

For hvert år der går, skal du være stadig mere på vagt, når du installerer programmer fra internettet. Selvom et program har fået gode anmeldelser og har mange år på bagen, kan du risikere, at det har mindre gode programmer tilknyttet. Hvis du ikke er opmærksom, når du installerer det gode program, har du pludselig sagt jeg til et eller flere ekstraprogrammer, som kan være direkte skadelige for din computer.

For en almindelig pc-bruger kan det være svært at gennemskue, hvordan man slipper for ekstraprogrammerne. Det skyldes blandt andet, at man har vænnet sig til bare at klikke “Næste”, “Accepter” eller lignende hver gang. Selv når man er opmærksom, kan det være svært at se, hvordan man afviser tilbuddene. Nogle programmer markerer fx ”Nej tak”-knappen med gråt, så man tror, at det slet ikke er muligt at klikke nej til tilbuddet.

I denne artikel viser vi dig en stribe eksempler på tilbud af ekstraprogrammer. Og så giver vi dig det geniale program Unchecky. Det hjælper dig med afvise ekstraprogrammer ved at fjerne flueben i installationen og advarer dig, hvis du alligevel forsøger at installere dem.

I denne artikel kan du få mere information om malware.

Måske er du interesseret i ...