Hacker spying

Opdater Flash med det samme

Hackere har igen fundet smuthuller i Flash Player, der ofte bruges i forbindelse med medieafspillere på nettet. Adobe udgiver derfor for anden gang i februar en uventet sikkerhedsopdatering.

27. februar 2013

Det har været en travl februar måned hos programmørerne fra Adobe. For tredje gang i denne måned udsender de en opdatering til programmet Flash Player, der bruges, når du skal se videoer på Youtube blandt andet. Denne gang har hackere fundet to smuthuller i Flash, og det er især browseren Mozilla Firefox, det er gået ud over.

Hackerne har lavet links, der ligner, at de er sendt fra Adobe Flash, men i stedet lokker brugere ind på hjemmesider, der downloader virus til deres computer. Den nye opdatering er den anden i denne måned, som ikke var planlagt, og den lukker de huller, som ellers er blevet udnyttet.

Det er sjældent, at det er en bestemt browser, der bliver angrebet, men Firefox har angiveligt været mere udsat end andre. Første januar ændrede Mozilla sikkerhedsprocedurer i browseren, så brugerne selv skal aktivere plug-in programmer som Flash. Det skulle angiveligt have gjort det nemmere at angribe lige præcis Firefox, men andre browsere kan også være udsat.

Komputer for alle anbefaler derfor, at du straks opdaterer Flash. Du henter den nyeste opdatering af Flash ved at følge dette link Adobe Flash .

Måske er du interesseret i ...