Nu kan du låse og fjernslette din stjålne pc
Lås og slet:

Hvor er din pc forsvundet hen? Uanset om du har forlagt den eller fået den stjålet, kan du nu spore den med en effektiv tjeneste.

Nu kan du låse og fjernslette din stjålne pc

Komputer for alle kan eksklusivt tilbyde alle abonnenter gratis adgang til en smart tjeneste, som kan spore, låse og fjernslette pc'en, så den bliver ubrugelig for en tyv.

Du ved måske, at det er muligt at spore en smartphone, hvis den bliver væk eller stjålet, men det samme kan faktisk lade sig gøre med din helt almindelige pc.

Komputer for alle har indgået en aftale med det professionelle sikkerhedsfirma DriveStrike, som tilbyder sporing, kryptering og fjernsletning af computere og andre smarte enheder.

Normalt koster det 15 dollars om året at have adgang til de avancerede funktioner, men som abonnent på Komputer for alle koster det ingenting. Du får nemlig de 15 dollars i rabat hos tjenesten - år efter år.

Det betyder, at du kan installere DriveStrikes program på din pc og fremover se dens placering på et kort. Du kan også kryptere indholdet af harddisken via BitLocker, hvis du bruger Windows 10 eller 11 Pro, låse den fuldstændigt eller slette hele indholdet af dens harddisk.

> Læs mere om programmet i Fordelszonen her

Meget effektiv lås til din computer

Når DriveStrike-programmet er installeret i det skjulte på pc'en, styrer du den fremover via firmaets hjemmeside fra en anden enhed.

Her kan du fx bruge din telefon eller tablet til at se, hvor pc'en er - eller låse tyven ude af Windows.

Låsen i DriveStrike låser Windows så effektivt, at du end ikke kan logge på Windows med din egen kode. Først når du fra samme hjemmeside har klikket på Lås op, kan du eller tyven igen komme ind i Windows.

> Læs også: Sådan finder du din mobiltelefon, når du mister den

Slet hele pc'en på afstand

Hvis du fx kan se på kortet, at pc'en har bevæget sig over landegrænser, så du må opgive at få fingrene i den igen, kan du vælge den ultimative løsning: At slette alt indholdet på harddisken, så dine personlige filer ikke falder i forkerte hænder. 

Hvis du vælger denne mulighed fra hjemmesiden, logger Windows ud og arbejder et stykke tid i baggrunden. Det ser ud som om pc'en installerer opdateringer. 

Men når den tænder igen, vises beskeden fra pc'ens BIOS: Der er ikke installeret et styresystem. 

Dermed er ikke blot dine filer, men også Windows og alt andet på harddisken endegyldigt slettet.

Med programmet DriveStrike kan du låse og slette din computer på afstand.
DriveStrike:

Din pc's placering vises på et kort, hvor du hurtigt kan zoome ind og se den præcise placering. Via knapperne i toppen kan du også låse computeren, så ingen kan bruge den - eller fjernslette den, så alt ryddes fra harddisken.

Du kan installere DriveStrike på 1 enhed

I vores aftale med DriveStrike kan du installere programmet på en enkelt enhed uden at betale for tjenesten.

Du bestemmer selv, om du vil installere DriveStrike på din Windows-computer, pc med Linux eller Mac. Du kan også vælge i stedet at beskytte din iPhone eller iPad eller en Android-telefon eller -tablet. 

Blot må du i alt kun benytte tjenesten på 1 enhed ad gangen for at udnytte det gratis tilbud.

> Er du endnu ikke abonnent på Komputer for alle, kan du komme i gang fra 29 kroner her

Læs alt om programmet i bladet

I Komputer for alle 18/2021, der er på gaden nu, kan du læse meget mere om det attraktive tilbud - og se en guide, der hjælper dig med installationen af DriveStrike. 

Her finder du også den unikke rabatkode, du skal bruge for at få adgang til tilbuddet.

> Du finder også både artiklen og programmet i Fordelszonen her

Måske er du interesseret i ...