Manden bag McAfee er blevet hacket

Selv sikkerhedseksperter kan være ofre for hackere på nettet. Det skete for nylig for John McAfee, der er kendt for McAfee Antivirus.

I juledagene sendte den kendte sikkerhedsekspert John McAfee pludselig opdateringer ud på Twitter, hvor han reklamerede for obskure digitale valutaer. 

Kort efter skrev han en ny opdatering, hvor han bekendtgjorde, at hans Twitter-konto havde været hacket. 

John McAfee er kendt for at opfinde det udbredte antivirusprogram McAfee, og selvom han for mange år siden solgte firmaet, betragtes han stadig som en af de væsentligste sikkerhedseksperter i verden.

Vi kan alle blive hacket

At netop han bliver hacket viser, at alle er i risikozonen, når det handler om sikkerhed på nettet. Hvis McAfee kan blive hacket, kan vi alle blive hacket.

Selv siger John McAfee til sit forsvar, at han ikke har kontrol over andre firmaers sikkerhed, og at det er Twitters sikkerhed, som ganske enkelt er for dårlig.

Du kan selv besøge John McAfees Twitter-konto her.

Et godt sted at starte, hvis du vil sikre din egen Twitter- eller Facebook-konto, er med et sikkert password. Noget, vi generelt ikke er for gode til ifølge denne liste over de mest brugte passwords i 2017.

Du kan også få hjælp til en mere sikker computer med et af de mange sikkerhedsprogrammer i vores Fordelszone

Prøv Fordelszonen og et nummer af Komputer for alle for kun 29 kroner lige nu!

Måske er du interesseret i ...