KOM_DK_171202_NR16_Skyd pc tyven_J_Web

Se hvem der bruger din pc

Lockscreen Pro kan låse din computer og tage billeder af alle der logger ind eller prøver på det. Så kan du altid se, hvem der har brugt din computer og hvornår.

Hvem bruger egentlig din pc - og hvem prøver på det? Medmindre du har opstillet et kamera, der overvåger din computer 24 timer i døgnet, kan du ikke se, hvem der bruger den, når du er væk. Men det er der råd for nu: Lockscreen Pro er et smart lille program, der bogstaveligt talt fungerer som en fotofælde på din pc – og det er helt gratis. Programmet er nyttigt, hvis du vil se, hvem der bruger computeren i løbet af dagen, for det kan ganske enkelt sættes til at tage et billede med din computers webkamera, når nogen prøver at logge ind, uanset om det lykkes for dem eller ej.

For at du overhovedet kan bruge programmet, skal din computer selvfølgelig have et webkamera. Hvis du har en stationær pc, med separat skærm, er der sandsynligvis ikke et webkamera indbygget. Derfor skal du ud og købe et webkamera, som du kan slutte til computeren med et USB-kabel. Udover at bruge webkameraet sammen med Lockscreen Pro kan det også samtidig bruges til andre nyttige ting. For eksempel kan du bruge videotelefoni-tjenesten Skype til at snakke ansigt til ansigt med venner og familie.

Hvis du har en bærbar computer, er det næsten helt sikkert, at den også har et indbygget webkamera i skærmen – i hvert fald hvis du har en nyere model. I vores arbejde med programmet har vi dog oplevet lidt problemer med det indbyggede webkamera i nogle bærbare, og derfor anbefaler vi, at du køber et separat webkamera, hvis du vil have fuld glæde af Lockscreen Pro. Har din bærbare pc et indbygget webkamera, er der dog selvfølgelig intet til hinder for, at du i første omgang tester, om programmet virker med det.

De separate webkameraer kan fås i alle prisklasser, fra de helt billige til luksusmodeller med Full HD-opløsning. På sidste side kan du læse vores anbefalinger til tre gode modeller. > Hent programmet her

Måske er du interesseret i ...