nyheder/activevirusshield150.jpg

Gratis antivirus fra AOL

Hvis din computer mangler beskyttelse, og du ikke vil bruge flere hundrede kroner på at købe et antivirus program, tilbyder AOL et nyt gratis alternativ.

9. august 2006

America Online, AOL, har i denne uge lanceret et nyt antivirus program, Active Virus Shield. Programmet er gratis og den eneste betingelse for at aktivere det, er, at du oplyser din e-mailadresse. Active Virus Shield er udviklet af Kaspersky Lab, som er en af de største udbydere af sikkerhedsløsninger til pcen. Programmet beskytter mod virusser, spyware, trojanske heste og andre skadelige programmer.

Acitive Virus Shield er langt fra det eneste gratis antivirus program på nettet, men modsat andre tilgængelige produkter opdateres programmets software hver time. Dermed er Active Virus Shield ikke kun det pt bedste bud på et gratis antivirus program, men også en reel konkurrent til købeprodukterne fra Symantec, McAfee og Microsoft.

At der er et marked for antivirus programmer, bliver bekræftet af National Cyber Security Alliance, der sidste december gennemførte en stor undersøgelse om computersikkerhed. Hele 56 procent af deltagerne i undersøgelsen havde enten ikke havde et antivirus program eller havde ikke opdateret deres program indenfor den sidste uge. Active Virus Shield er kompatibelt med Windows XP, NT, 2000, ME og 98.

Download Active Virus Shield her.

> Læs mere om gratis antivirus her

Måske er du interesseret i ...