Windows Update Logo

Advarsel: Opdater Windows nu!

Microsoft har fundet alvorlige fejl i samtlige versioner af Windows og virksomhedens andre programmer. Vi anbefaler, at du straks opdaterer Windows.

14. februar 2013

Der er blevet fundet helt op til 57 huller i Windows og styresystemets programmer. Udover problemerne i alt fra Windows XP til Windows RT er der blandt andet fundet fejl i Office-programmerne og Internet Explorer.

Microsoft har inddelt fejlene i 12 punkter, hvor fem af dem er blevet mærket som ”kritiske”, hvilket er Microsofts højeste rangering af sikkerhedsbrister. Det er især Internet Explorer, den er gal med, da programmet alene har fået to kritiske anmærkninger.

Smuthullerne i programmet kan blive udnyttet af hackere, så Microsoft og Komputer for alle anbefaler, at du opdaterer Windows, Office-pakken og Internet Explorer. Selvom virksomheden har opdaget den lange række af fejl, har der ikke været rapporteret om, at sikkerhedsbristene er blevet udnyttet af hackere.

Du kan opdatere Windows ved at åbne:

1. Kontrolpanel og derefter 2. System og sikkerhed 3. I denne menu kan du under Windows update søge efter opdateringer til Windows.

Måske er du interesseret i ...