Windows 7 Familiepakke

Windows 7 til hele familien

Seneste udgave af det altdominerende styresystem til pc'er fylder et år, og det fejrer Microsoft med et tilbud til familier.

25. oktober 2010

Da Windows 7 blev lanceret i fjor, kunne man i flere lande købe en særlig opgraderingspakke med tre licenser af Home Premium-udgaven. Og prisen var næsten den samme som for en opgradering med en enkelt licens. Desværre kom denne pakke ikke til Danmark i første omgang.

Nu er der gået et år siden lanceringen, og det har Microsoft valgt at markere med en opgraderingspakke på dansk med tre licenser. Pakken er perfekt til familier, der ønsker Windows 7 Home premium på alle hjemmets computere, uden at skulle købe tre ens udgaver af styresystemet. Du kan opgradere fra Windows XP eller Vista og kan leveres i begyndelsen af november i et begrænset antal til en vejledende pris på 1.399 kroner.

På verdensplan har Microsoft solgt cirka 240 millioner Windows 7-licenser. Styresystemet findes på omkring 22 procent af de danske computere, der stadig domineres af Windows XP med en andel på godt 38 procent.

Måske er du interesseret i ...