Windows 7 screenshot

Windows 7 på gaden

Microsoft lancerede den 22. oktober sit nye styresystem Windows 7. Styresystemet, der blandt andet skulle byde på en hurtigere opstarts- og lukketid, enklere menuer og et forhøjet sikkerhedsniveau er blevet testet af i alt otte millioner mennesker verden over, i den hidtil største beta-test nogensinde.

23. oktober 2009

Windows 7 er navnet på Microsofts nye styresystem, der skal løfte arven efter Windows Vista og Windows XP. Med forbedringer af opstarts- og nedlukningstid, der betyder, at din pc er klar, få sekunder efter du har tændt for den samt et strømforbrug der er reduceret med 10-15 procent lover det nye styresystem mærkbare forbedringer.

”Sammenlignet med øvrige systemer vil du i Windows 7 opleve, at du skal klikke langt færre gange for at finde det, du søger, og vi har øget brugervenligheden med en forbedret proceslinje og mere intuitiv navigering,” siger Mortimer Liebman, Divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

”Windows 7 handler om at gøre hverdagen nemmere for brugerne. Funktioner som de nye jump-lister, der hjælper til hurtig navigering mellem de mest brugte programmer, sparer brugeren for masser af tid.”

På sikkerhedsfronten er Windows 7 ligeledes stærkt forbedret. Funktioner som Løsningscenter og SmartScreen filter, der advarer og beskytter mod usikre hjemmesider, er udbygget og opdateret, så de modsvarer det nuværende trusselsbillede.

Også antallet af pop-up-beskeder fra styresystemet er reduceret og nu samlet under et ikon i proceslinjen — så kan du forholde dig til dem, når det passer dig.

Læs alt vi har skrevet om Windows 7 her

Windows 7 kan købes i detailhandelen fra i dag. Løse pakker med opgraderinger dog først fra d. 30. oktober. Vejledende udsalgspriser for opgraderinger er:

Windows 7 Home Premium Upgrade (949 DKK) Windows 7 Professional Upgrade (2.299 DKK) Windows 7 Ultimate Upgrade (2.349 DKK)

Måske er du interesseret i ...