Windows 10 computer

Windows 10 udskydes

Det var forventet at Windows 10 ville blive lanceret i foråret 2015, men nu ser det ud til at det bliver en del senere.

11. december 2014

Hvis du gik og glædede dig til Windows 10, som forventedes at blive udgivet i foråret 2015, bliver du nok en smule skuffet. For nu ser det ud til, at det først bliver til efteråret, at det nye styresystem bliver frigivet. Udmeldingen kommer fra Microsofts koncerndirektør Kevin Turner, der dog ikke kan sætte en præcis dato på den endelige udgivelse.

Han kommer ikke med nogen grund til, at udgivelsen nu er rykket, men forklarer, at der i sommeren vil blive udgivet en testversion til udviklere, og derefter vil den færdige version blive sendt på gaden.

Hvis det holder stik, bliver det tre år efter, at Windows 8 blev lanceret. Det kan diskuteres, om Windows 8 var en succes, men det var nok ikke så succesfuldt, som Microsoft havde regnet med. Det kan også være en af grundene til, at Microsoft denne gang vil gøre alt for, at Windows 10 bliver en succes og derfor hellere vil vente med at udgive den færdige version.

På verdensplan har Windows 8.1 netop overhalet det gamle Windows XP i markedsandele, mens det herhjemme ligger nummer to efter Windows 7.

Find flere nyheder om Windows 10 her

Måske er du interesseret i ...