BullGuard Internet Security 9.0

Vind beskyttelse fra BullGuard

Nu har du chancen for at vinde en komplet beskyttelse til din pc fra det danske sikkerhedsfirma BullGuard. Konkurrencen kører kun på Facebook.

23. marts 2010

Sammen med BullGuard kører vi i april, maj og juni en gigantisk konkurrence blandt fans af Komputer for alle-gruppen på Facebook. Vi trækker en vinder om ugen i hele april og frem til den 24. maj. af sikkerhedspakken BullGuard Internet Security 9.0, der netop er kommet i handlen. Pakken har en værdi af 499 kroner, og må installeres på tre pc’er i hjemmet. Licensen gælder i et år. Præmien gives som download med tilhørende kode og kan installeres på både 32 og 64 bit Windows. Du kan altså hente sikkerhedsprogrammet straks du har vundet. Konkurrencen kører udelukkende på vores fanside på Facebook.

Fra den 25. maj skruer vi tempoet gevaldigt i vejret og kårer en vinder hver eneste dag i en hel måned. Det er helt vanvittigt, og giver en ganske stor chance for at vinde en præmie.

Hvis du ikke allerede er fan, kan du melde dig til gruppen straks, og så er du allerede med i næste trækning. Du skal naturligvis i forvejen være medlem på Facebook. Det er helt gratis. Derefter kan du følge linket i højre side og klikke på knappen Bliv fan.

BullGuard Internet Security 9.0 er på dansk og tilbyder omfattende beskyttelse mod virus og alle andre onlinetrusler. Samtidig er programmet et af de mest brugervenlige internetsikkerhedsprogrammer på markedet. Med pakken får du også online-backup med 5 GB plads og adgang døgnet rundt.

Måske er du interesseret i ...