Videoredigering_komdk_032012

Klip video som en prof

Har du et dyrt videokamera, eller nyder du godt af, at din nye smartphone skyder HD-video i høj kvalitet, så er det måske tid til at kigge på et videoredigeringsprogram med masser af avancerede funktioner.

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du klipper video som en prof.

Skal du lige redigere en stump video optaget med kompaktkameraet, så er der et væld af gratisprogrammer, der hjælper dig til nemt at klare den sag. Men er ambitionerne lidt højere, er det værd at kigge på et købeprogram.

Om du har brug for de avancerede muligheder, programmerne her tilbyder, kommer selvfølgelig an på dit ambitionsniveau. Men næsten alle kompaktkameraer og de fleste smartphones giver nu muligheden for at optage video i HD-opløsning. Og et spejlrefleks- eller videokamera, der optager video i en kvalitet tæt på det, moderne tv-udsendelser er lavet i, er ikke voldsomt dyrt.

Så når det nu er blevet så nemt at få adgang til det gode råmateriale, giver det god mening at bruge lidt ekstra tid og et godt værktøj til at få det redigeret ned, klippet til og måske brændt på en dvd, som man kan dele med familie og venner. Alt det og meget mere kan de fem testede programmer. Ingen af dem dumper i testen, men alligevel står der én vinder tilbage.

Her kan du læse mere om videoredigering.


Måske er du interesseret i ...