Hojreklik komdk 182015

Verdens bedste højreklikmenu

Ved hjælp af programmet Easy Context Menu kan du fjerne unødvendige menupunkter fra din højreklikmenu. På den måde får du kun præcis det, som du ønsker at have i menuen.

11. december 2015

Højreklikmenuen er et uundværligt redskab for de fleste pc-brugere: På Skrivebordet, i Stifinder og andre steder i Windows kan du altid få adgang til ekstra værktøjer ved at højreklikke. Men præcis hvilke funktioner du får adgang til, er måske knap så overskueligt. Der er ganske vist nogle faste menupunkter som “Egenskaber” og “Ny Mappe”, men herudover afhænger menuen af den konkrete situation – og det er langtfra altid, at du finder, hvad du har brug. Derudover indeholder menuen indimellem også mystiske punkter, der er indsat af programmer, som du måske for længst er holdt op med at bruge – og en rodet og alenlang højreklikmenu er snarere at sidestille med en lotteriseddel end et egentlig hjælpemiddel, der giver dig det, du har brug for.

Det er med andre ord på tide, at du genvinder kontrollen over højreklikmenuen. Programmet Easy Context Menu lader dig tilpasse, præcis hvilke punkter du vil have i hvilke højreklikmenuer. For ja, der er nemlig flere menuer, og det giver god mening at skræddersy hver enkelt af dem. Så får du fx andre og mere relevante valgmuligheder, når du højreklikker på Skrivebordet, end når du højreklikker på en fil eller mappe.

Læs her i artiklen, hvordan du opretter menupunkter og underpunkter i dine højreklikmenuer.

> Hent programmet Easy Context Menu her

Måske er du interesseret i ...