Smid_ud_komdk_072012

Smid overflødige filer ud

Så nemt rydder du op efter Windows med programmet CCleaner. Vi fandt og slettede over en gigabyte overflødige data på vores testmaskine.

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du smider overflødige filer ud.

Et lille nyt program udretter sande mirakler med at finde og fjerne overflødige filer fra din harddisk.

Din harddisk bliver konstant fyldt op af helt overflødige filer, som gemmes af Windows og af dine programmer. Men nu er det slut med pladsspild – her får du et stærkt værktøj, som rydder effektivt op på din pc.

Måske oplever du, at pladsen på din harddisk formindskes dag for dag, uden at du har gjort det mindste, endsige installeret programmer. Din oplevelse er ikke ren indbildning: Hvert sekund, din Windows-maskine kører, gemmes der megabyte efter megabyte af ubrugelige filer og mapper på harddisken: Din internetbrowser gemmer løbende billeder fra de hjemmesider, du besøger, i en midlertidig mappe, og når du installerer programmer, gemmes de filer, som er nødvendige for at gennemføre installationen.

Alle oplysninger om Windows’ opførsel gemmes såmænd også på mapper rundt omkring på harddisken. Dertil kommer alle de programmer, som du har installeret. De fleste af dem er nemlig også ganske gavmilde med din harddiskplads og gemmer midlertidige filer. Heldigvis kan du nemt slippe af med braset og få diskpladsen tilbage medprogrammet CCleaner.

> Hent CCleaner

Måske er du interesseret i ...