5_genvej_komdk_052015

Skyd genvej til filerne

Nu er det slut med at søge igennem endeløse rækker af mapper for at finde dit gemte dokument eller billeder. Med dette enkle program kan du oprette og bruge genveje til alle de mapper, du ønsker.

Allle Windows-computere gør brug af det velkendte mappesystem, som du kan navigere rundt i med Windows Stifinder. Indholdet er kategoriseret i en række overkategorier, og inde under dem ligger alle dine mapper. Hvis du har haft din computer i mange år, kan der være blevet opbygget et vældigt system af mapper og undermapper. Derfor kan det tage lang tid at komme fra “Denne computer” til den ønskede fil, der ligger begravet i undermappe efter undermappe.

Folders Popup er et program, der sætter en stopper for denne tidskrævende søgen. Med én enkelt tastaturgenvej får du direkte adgang til lige præcis dén mappe, du ønsker. Du kan tilføje alle de mapper, du vil, og arrangere dem, så de er nemme at finde rundt i. Du kan også slette dine mapper fra programmet igen, hvis du ikke bruger dem længere. Udover udvalgte mapper indeholder programmet indbyggede genveje til Skrivebordet, Kontrolpanel og “Denne computer”.

Folders Popup er nemt at installere, og efter installationen ligger det i proceslinjen. Vi anbefaler, at du indstiller programmet til at køre automatisk. Så slipper du for at åbne det manuelt, hver gang du starter Windows. > Hent Folders Popup

Måske er du interesseret i ...