Personligt_komdk_022012

Få et personligt skrivebord

Programmet SE-DesktopConstructor giver dig alle muligheder for at få det flotteste Skrivebord, du nogensinde har haft.

26. august 2012

I artiklen kan du læse meget mere om, hvordan du får et personligt skrivebord.

Det er ingen hemmelighed, at du kan ændre baggrundsbillede på Skrivebordet i Windows, men faktisk kan du ændre udseendet langt mere radikalt. Med programmet SE-DesktopConstructor kræver det hverken den store arbejdsindsats eller noget synderligt kreativt talent at give din pc et flot nyt udtryk. Du kan derpå én gang for alle vinke farvel til det blå standardskrivebord og imponere dine omgivelser med en brugerflade, der er en kunstner værdig.

Når du ser på det færdigdesignede Skrivebord som det her til højre, så virker det som en helstøbt enhed, men faktisk består det af en række elementer, som du indstiller efter tur i SE-DesktopConstructor. Du begynder med at vælge baggrundsfarver, og så går det derudad i programmets forskellige indstillingsbokse med ur, kalender og så videre. Det helt personlige præg får Skrivebordet, når du vælger, hvilke af dine fotos der skal pryde fladen.

Placeringen af de forskellige elementer vælger du også selv ned til nærmeste millimeter. Hvordan det foregår, kan du læse på de næste to sider.

Måske er du interesseret i ...