tips_til_dropbox_komdk_052012

Tips til Dropbox

Når du først har prøvet at have ubegrænset adgang til dine tekster og fotos fra enhver pc, vil du aldrig mere undvære dette gratis program.

Hent hele artiklen og læs mange flere tips til Dropbox.

Efterhånden som båndbredden til hjemmene er steget, er det oplagt at bruge nettet til at gemme filer på, men det er først i de seneste par år, at der er begyndt at skyde brugbare løsninger op. Én af de allermest vellykkede og udbredte er Dropbox.

Hvad er Dropbox? Dropbox er et fremragende alternativ til at slæbe dokumenter rundt på en USB-nøgle i lommen. Med Dropbox har du nem adgang til dine filer via alverdens computere, tavlecomputere og smartphones.

Du får to gigabytes til din rådighed ganske gratis, men du har mulighed for at øge din lagerplads til 8 gratis gigabytes ved at anbefale tjenesten til venner og bekendte, som så efterfølgende åbner en konto hos Dropbox. Vil du have mere plads end de 8 gigabytes, må du have tegnebogen op af lommen. Hvis du har store pladsbehov, kan du fx få 50 gigabytes i din Dropbox ved at betale 9,99 dollars (ca. 55 kroner) om måneden.

Måske er du interesseret i ...