Red_windows_komdk_112012

Systemgendannelse i Windows

Med Windows’ indbyggede Systemgendannelse kan ellers helt uløselige systemproblemer løses med ganske få klik. Du kan simpelthen genskabe Windows, som det så ud, før problemerne begyndte.

16. juli 2012

Læs meget mere om systemgendannelse i artiklen

Man kan indimellem rode sig ud i Windows-problemer, der forkludrer systemet så meget, at man ville ønske, at man havde en kæmpe fortrydelsesknap. Heldigvis har Windows en indbygget funktion, der virker præcis sådan. Den kaldes Systemgendannelse.

Systemgendannelse er en del af både Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Vi viser dig, hvordan du bruger Systemgendannelse til både at oprette et systemgendannelsespunkt og til at gendanne systemet efter en fejlslagen installation.

Spørgsmål og svar om Systemgendannelse

Kan jeg fortryde en systemgendannelse? Ja, det kan du som regel, for inden du henter et gammelt systemgendannelsespunkt, oprettes der for en sikkerheds skyld et nyt, så du har mulighed for at fortryde og genoprette systemet.

Forsvinder mine vigtige dokumenter fra harddisken, hvis jeg går tilbage til et tidligere gendannelsespunkt? Nej, Systemgendannelse piller ikke ved dine personlige dokumenter som fx Wordtekster eller Excel-regneark.

Måske er du interesseret i ...