windows81

Startknappen vender tilbage i Windows

Microsoft har præsenteret en opdatering til Windows 8, der blandt andet byder på et gensyn med startknappen.

Der er godt nyt til de mange Windows 8-brugere, som har savnet den gode gamle startknap på skrivebordet. Microsoft har for nylig præsenteret en opdatering til sit seneste styresystem, der byder på flere nye smarte funktioner, blandt andet startknappen.

Det bliver dog ikke den traditionelle startknap med en lille menu, der dukker op, som den har gjort i de sidste mange Windows-udgaver. I stedet dukker en lettere gennemsigtig udgave af startskærmen fra Windows 8 op, som der er mulighed for at åbne programmer fra.

Der bliver også mulighed for at bruge flere apps på en gang ved at dele skærmbilledet i fire. Samtidig brugerne i højere grad vælge, hvor stor en del af skærmen, hvert program skal have, mens skærmbilledet i Windows 8 kun kunne deles i en 70:30-fordeling.

Selve startskærmen bliver der også flere muligheder for at ændre på. Fliserne kan laves i flere forskellige størrelser, og så kan baggrunden ændres med flere forskellige farver og temaer. Når den endelige udgave af opdateringen ligger den klar, vil den være gratis at hente for alle Windows 8-brugere.

Måske er du interesseret i ...