Ashampoo Burning Studio 15

Spar penge på brænder-program

Softwareproducenten Ashampoo har netop lanceret den nyeste version af brænder-programmet Burning Studio. Og du kan få rabat, hvis du køber det allerede nu.

4. december 2014

Nu kan du få den helt nye version af Ashampoos populære brænder-program med 20 procents rabat. Softwarefirmaet kalder selv lanceringen for den vigtigste i år, da Burning Studio er Ashampoos bedst sælgende program.

Programmet Burning Studio er et program, du kan bruge til nemt og hurtigt at brænde musik eller film på CD’er og DVD’er. Den nye version hedder Burning Studio 15 og indeholder en lang række forbedringer og nyheder i forhold til de forrige versioner.

Når du henter CD’er, kan du nu oprette playlister, mens programmet henter numrene over på pc’en. Derudover kan du lave dine egne cd covere, og der er blevet tilføjet lydeffekter til slideshows og videoer. Som noget nyt er det også 15 procent hurtigere at brænde film.

Udover de mange nyheder er der også en del funktioner, der er blevet optimeret, så programmet er endnu nemmere at bruge. Ændringerne er blandt sket på baggrund af tilbagemeldinger fra programmets brugere.

Programmet blev udgivet d. 8. december, og du kan spare 20 procent, hvis du bestiller det nu. Programmets normalpris er 398 kroner, men du kan få det til 318 kroner og spare 20 procent.

Klik her for at købe Burning Studio 15 med 20 procents rabat.

Måske er du interesseret i ...