Nemme_komdk_102012

Nemme løsninger på dine pc-problemer

Har du oplevet et af de der irriterende små problemer, som bare ikke giver nogen mening? Pludselig virker lyden ikke? Eller maskinen går i stå, hver gang du vil se en video på nettet? Microsoft tilbyder nu gratis hjælp ved udbredte pc-problemer.

28. juni 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du løser dine pc-problemer.

Har du brug for hjælp her og nu? Så kan Microsoft Fix it måske være løsningen. Den nye service fra Microsoft er stadig under udvikling, og slet ikke perfekt, men virker allerede meget lovende. Fix it kan oftest løse dit problem via et lille program, der afvikles direkte fra websiden, hvilket gør mange små computerreparationer helt ukomplicerede. Det betyder i praksis, at du bliver fri for at snuse rundt på Google efter mere eller mindre tvivlsomme løsninger. Og så er det gratis.

På Fix it-siden får du hjælp, som Microsoft står inde for, og som du bare skal sætte i gang. Desværre er det hele ikke oversat endnu, og specielt en del af de lange og mere tekniske forklaringer er stadig på engelsk. Derfor fokuserer denne artikel på de ting, som Fix it automatisk kan klare for dig, uden at du skal tænke for meget over det tekniske.

Måske er du interesseret i ...