Comodo Time Machine

Pas på Comodo Time Machine

På CD 15, der følger med Komputer for alle 15/2011, ligger programmet Comodo Time Machine. Enkelte læsere har oplevet store problemer med at starte deres pc efter at have installeret programmet, og derfor anbefaler vi at du IKKE installerer det på din pc.

12. oktober 2011

Vi tester altid programmerne på bladets cd meget grundigt og på flere maskiner - alligevel har enkelte læsere rapporteret om fejl på deres computere efter at have installeret Comodo Time Machine, som ligger på CD 15. Det lader til, at programmet på nogle pc'er kan give store problemer med at komme ind i Windows efter en genstart. Indtil vi sammen med vores eksperter er helt sikre på hvad årsagen er, anbefaler vi at du ikke installerer Comodo Time Machine fra CD 15.

Har du allerede installeret programmet uden at have problemer med at starte Windows igen, kan du sagtens fortsætte med at bruge programmet.

Har du installeret programmet og oplever problemer, så prøv i første omgang at lægge din Windows-dvd i dvd-drevet og start fra dvd'en. I installationsprogrammet skal du vælge Reparation og herefter Reparation af opstarten. Det får Windows til at fikse bootsektoren på harddisken, så pc'en igen burde starte. Hjælper det ikke, så skriv til vores supportere på www.komputer.dk/forum og vi vil svare hurtigst muligt.

Måske er du interesseret i ...