3_oprydning_komdk_052015

Ryd effektivt op på ingen tid

Med en grundig oprydning på din pc får du både mere plads til filerne og et større overblik. Her får du en pakke med tre effektive oprydningsprogrammer.

Harddiske er blevet store og billige, så måske synes oprydning ikke så vigtigt, som det var engang. På den anden side vinder de små lynhurtige SSD-alternativer til den traditionelle harddisk frem. SSD’er er dyre, så her kan en lille bærbar pc sagtens kun have omkring 128 GB at råde over. Og så gælder det om at skaffe plads, når Windows snildt kan bruge omkring en fjerdedel af pladsen.

Selv hvis du har masser af plads og fx har en stationær pc, hvor du bare kan købe flere og større harddiske, når der er fyldt op, så er oprydning alligevel en god idé.

Genveje, der ikke fører nogen steder hen, er frustrerende og kan gøre det svært at finde sine programmer. Dubletter, der er spredt ud over harddisken, kan betyde, at du ikke længere ved, hvilken udgave af en fil, der er den nyeste.

Kort sagt er computerens skrivebord ikke anderledes end det virkelige – jo bedre orden, du holder dig, jo lettere har både du og Windows det med at finde dine ting.

Derfor har vi fundet tre effektive og gratis programmer, der gør oprydningen nem.

Måske er du interesseret i ...