WinOptimizer12

Gør computeren forårsklar

Ashampoo har netop frigivet deres WinOptimizer 12, der er et fantastisk program til at rengøre og optimere din computer.

WinOptimizer fra Ashampoo har i mange år været en af de bedste programpakker til at optimere din computer. Med WinOptimizer 12 viser de, at de stadig er blandt de bedste, når det gælder brugervenlighed og effektivitet – tilmed til en overkommelig pris.

Ashampoo har opdateret brugerfladen i WinOptimizer, så det er endnu mere overskueligt at bruge de nye, såvel som klassiske funktioner.

Du kan nemt rengøre din computer med et enkelt klik, ved hjælp af One Click Optimizer, ligesom du kan rense din internetbrowser for cookies med den nye Internet Cleaner.

Ønsker du at gøre endnu mere, kan du også justere systemindstillingerne, defragmentere registreringsdatabasen, slette filer sikkert og genoprette dem igen, hvis du ønsker det.

Der er mange flere muligheder end de opremsede, så Ashampoo WinOptimizer 12 er helt sikkert værd at kigge på, hvis du har lyst til at optimere Windows.

Har du i forvejen en version af Winoptimizer, kan du opgradere til den nye version for 89,64 kroner her Hvis du er ny bruger af WinOptimizer, kan du købe WinOptimizer 12 for 299 kroner her

Måske er du interesseret i ...