Word_komdk_092012

De bedste tips til Word

12 effektive tips og tricks. Nu kan du får endnu mere gavn af Word! Vi giver dig masser af eksperttips til tekstbehandlingsprogrammet Word.

Hent hele artiklen og læs mange flere tips og tricks til Word.

Microsoft Word er et værktøj, der kan bruges til meget mere end blot at skrive et simpelt brev. Programmet gemmer på masser af smarte funktioner, som du sandsynligvis ikke kender. Her viser vi de bedste af dem.

Der er sket meget, siden den første udgave af Word kom til IBM’s pc i 1983. Som de mange menuer og undermenuer røber, så gemmer Word nu på en uhyre mængde funktioner. Har du kun brug for at skrive et brev eller en simpel liste, så findes der fine gratis alternativer, men til store opgaver er Word uovertruffent.

I vores store Wordskole, der har kørt over 18 numre af Komputer for alle, har vi skrevet om mange nyttige funktioner i Word, men her går vi skridtet videre og giver dig en komplet samling med mere avancerede tips. Enkelte af tipsene viser, hvordan du bruger Words indbyggede og måske mere ukendte funktioner, mens andre kræver, at du installerer et såkaldt add-in.

Måske er du interesseret i ...