Outlook undo

Nye funktioner i populær webmail

Microsofts webmail, Outlook.com, er blevet opdateret med en række nyttige funktioner. Heriblandt flere sorteringsmuligheder, og en fortryd-knap.

15. maj 2014

En række nye funktioner er netop blevet lanceret til webmailen Outlook.com, tidligere kendt som Hotmail.com. Den største ændring er, at du nu kan oprette avancerede regler for dine e-mails, for eksempel så alle ulæste e-mails, der er over tre dage gamle bliver markerede som vigtige og flyttes til toppen af din indbakke. Du kan altså nemmere selv bestemme, hvilke e-mails, der skal ligge i toppen af din indbakke.

Derudover er der kommet en fortryd-knap, som du måske kender fra diverse tekstbehandlings-programmer. Det betyder, at hvis du kommer til at slette en e-mail eller ligge den i en forkert mappe, kan du fortryde med et enkelt klik.

Også det sociale bliver forbedret, med en nemmere chat-funktion, hvor du kan skifte til for eksempel Facebooks chat direkte fra Outlook.com.

De nye funktioner, vil i de næste par uger være at finde på webmailen. Hvis du har en Microsoft-konto kan du bare logge ind på www.outlook.com, og prøve de nye ændringer.

Måske er du interesseret i ...