Outlook webmail

Meget nem e-mail

Ny funktion i Outlooks webmail gør det meget nemmere at sende og redigere store dokumenter.

14. oktober 2014

Nu er det slut med endeløse rækker af vedhæftede filer, og filer der fylder for meget. Hvis du bruger Microsofts Outlook webmail og vil vedhæfte en fil, får du nu muligheden for at lægge dit dokument op på Microsofts onlinedrev, som hedder OneDrive. Nu nøjes Outlook med at sende et link til dokumentet i stedet for at vedhæfte det. Det betyder, at du kan sende større filer end de ca. 10 MB, der normalt er mail-grænsen.

Det fungerer lidt på samme måde som Google Drev og Google Docs, som ejere af smartphones med Android sikkert kender. Det vil sige at alle modtagere automatisk kan redigere i dit dokument, uden at de behøver at sende det tilbage med rettelserne. På den måde kan alle se, hvad der er blevet ændret, og du slipper for at modtage og sende masser af e-mails.

Når du modtager en OneDrive-fil, ligner den enhver anden vedhæftet fil bortset fra et lille sky-ikon.

Funktionen virker på Outlooks webmail på computere og mobilversionen til iPhones, Android-telefoner og Windows Phone. De første brugere kan allerede anvende funktionen, og Microsoft regner med, at den vil være tilgængelig for alle i november.

Måske er du interesseret i ...