gratis/ooo_ikon.jpg

Gratis kontorprogrammer

På nettet kan du finde bunkevis af gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt en virkelig god og gratis kontorpakke til dig.

gratis/OOo.png

>> Hent OpenOffice

De grundlæggende programmer til tekstbehandling, regneark og præsentationsprogrammer koster tit ganske mange penge. Det er slet ikke nødvendigt. Den store kontorpakke OpenOffice.org er fuldstændig gratis, men indeholder alligevel komplette og veludstyrede programmer til alt det daglige arbejde.

Tekstbehandlingen klarer ikke bare tekst og billeder, den har også avancerede funktioner som typografier, automatisk indholdsfortegnelse og stikordsregister.

Regnearket klarer alle almindelige formler og makroprogrammering og har et stort udvalg af grafer til at vise dine tal frem.

Præsentationsprogrammet kan alt det, man forventer, og tegneprogrammet klarer de illustrationer, der er brug for i de andre programmer, inklusive en avanceret formeleditor.

Som noget nyt har OpenOffice.org nu også en komplet relationel database, der holder rede på større datamængder, enten til selvstændig brug eller til brevfletning m.m. i de andre programmer.

OpenOffice.org bruger det nye Open Document Format, som opfylder det offentliges krav til brug af åbne dokumentformater. Hele programpakken er på dansk, har dansk stavekontrol og kan læse og skrive filer fra Microsoft Office, ligesom den kan gemme alle filerne i det populære PDF-format.

Måske er du interesseret i ...