Office til iOS

Ny Office til iPad Pro

Microsoft overraskede alle, da de dukkede op til Apples store præsentation onsdag, for at vise deres nye version af Office, specielt udviklet til Apples nye iPad Pro.

Ved Apples store præsentation af ny iPhone, Apple TV og, ikke mindst, den nye iPad Pro, fik elektronikgiganten besøg på scenen af en anden mastodont inden for computere og software – nemlig Microsoft.

En af de store nyheder ved iPad Pro er, at du kan købe en stylus-pen – som Apple kalder Apple Pencil – der kan bruges til at skrive eller tegne på din iPad Pro. Microsoft har tilpasset Office til iOS, så du kan bruge det med Apple Pencil ved fx at skrive direkte i et Word- eller PowerPoint-dokument.

Desuden fortalte Microsofts repræsentanter, at deres Outlook-app til Apple Watch er forbedret, så du nemmere kan bladre igennem aftaler og lignende, direkte på Apple Watchs urskive.

Du kan forvente at se opdateringerne til Microsoft Office til iOS og Outlook-app’en til iPhone og Apple Watch senere i denne måned, men iPad Pro kommer først på markedet i november.

Måske er du interesseret i ...