Google

Ny tjeneste fra Google

Google Play lover at kunne synkronisere alle dine enheder helt problemfrit - men ikke, hvis du bor i Danmark.

8. marts 2012

Alle medietjenester lover som udgangspunkt at være fantastiske, men Google lover en uhørt grad af problemfri synkronisering af medie-data på tværs af computere, telefoner, tavlecomputere og e-bogs-læsere. Hele systemet bliver online, hvilket vil sige at alle dine mediefiler vil blive lagt op i et Cloud-system. Det betyder at alle enheder du har, der er på nettet, kan samarbejde med Google Play, så længe det ikke er lukkede platforme som for eksempel i Apples produkter.

I praksis foregår det ved at Google slår Android Market, Google Music og Google eBookstore sammen under navnet Google Play. Det betyder for eksempel at du vil kunne se en film på dit fjernsyn, og så fortsætte hvor du slap på din tablet eller mobil, når du er på farten.

Google Play med alle funktioner er i øjeblikket kun tilgængelig i USA , og vi ved desværre ikke om Google Play kommer til Danmark i sin fulde form. Så indtil videre vil Google Play for danske brugere bare være det nye navn på Android Market. Men vi krydser fingre for at Google opdager vores lille land i nærmeste fremtid.

Måske er du interesseret i ...