Google Play Music

Ny musiktjeneste til Danmark

Nu lancerer Google deres musiktjeneste, Google Play Musik, i Danmark

I skoven af musiktjenester på nettet, dukker endnu et træ op, og her er tale om en kæmpefyr. Det er nemlig giganten Google, der nu har frigivet sin musiktjeneste i Danmark. Google Play Musik har i lang tid været tilgængelig i USA, men er altså først nu kommet over Atlanten.

På Google Play Musik, kan du finde og lytte til 20 millioner sange og købe dem bagefter, ligesom i Apples iTunes. Antallet af sange er cirka det samme, som findes på TDC Play, Spotify og WiMP. Noget nyt, som Google Play Musik introducerer, er at hele din musiksamling kan gemmes online, inklusive alle dine sange fra iTunes. Dermed har du alt dit musik på både computeren, smartphonen og din tablet. Der vil være plads til 20.000 sange, hvis du har et abonnement.

Musiktjenesten kan bruges på en computer, og du kan også hente den som app til Android og iOS. Søg efter Google Play Musik i din app-butik. Du kan lige nu prøve tjenesten gratis i en måned, hvorefter det koster 79 kroner om måneden. Hvis du tilmelder dig efter den 15. august, stiger prisen til 99 kroner.

Måske er du interesseret i ...